Despre noi

DIGITEX SRL

Societatea DIGITEX SRL  a fost infiintata in anul 2001 Suntem o societate cu capital integral romanesc Digitex efectueaza broderii computerizate putand personaliza productia de serie cat si produse promotionale.
Broderia se aplica pe tricouri, sepci de baseball, alte haine, poarta caracter de publicitate, fara a pierde din frumusetea si arta sa. Nu este surprinzator faptul ca logo-ul se aplica sub forma de broderie si este de multe ori un atribut la moda si arata minunat pentru consumatori.

Arta broderiei incanta ochiul cu explozia de culori si metode neobisnuite de a crea aceasta frumusete pe diverse materiale. Manual, sau cu masinile de cusut se creeaza din fire scene excelente pe panza si diferite ornamente

Broderia la masina moderna de brodat aplicata pe tesaturi, chiar arata bine si se pastreaza pentru o perioada lunga de timp.  Acesta este motivul pentru care atat de multe intreprinderi si companii prefera sa vada  broderia pe hainele angajatilor companiei sale.
Prin broderie obtineti personalizarea produselor intr-un mod elegant, distins si nu in ultimul rand rezistent.

Oferta noastra acopera o gama variata de produse textile, pielarie si alte materiale. Dispunem de masini pentru brodat performante: Tajima (Japonia) si ZSK (Germania) cu o varietate de culori si capacitate de 21 capete de brodat